Living Yoga

Yoga Retreats & Online Classes

Sophie & Boris

Living Yoga • een manier van leven

We zijn erg dankbaar dat we onze yoga studio in Nederland meer dan tien jaar succesvol gerund hebben. Het was een bijzondere tijd. Onze yoga studenten volgen ons al zoveel jaren ook al zijn we een nomadische levensstijl gaan leiden. Terwijl we door Europa reizen en van deze vrijheid genieten, organiseren we nog steeds yoga retraites en bieden we verschillende online lessen aan. We hebben een YouTube kanaal en wekelijkse livestream yogalessen. Nu is ons doel om een yoga retraite centrum op te bouwen. Het wordt een plek waar iedereen welkom is voor retraites, om yoga, meditatie en mindfulness te beoefenen in een prachtige omgeving. Op dit moment zijn we op zoek naar een geschikte locatie en we kunnen niet wachten om samen met onze groeiende yogagemeenschap ons retraite centrum te beginnen.

Yoga lessen

Sophie • doe waar je van houdt

Ik werkte als wetenschapper in de farmaceutische industrie totdat ik me realiseerde dat ik mijn intuïtie moest volgen en mijn manier van leven en mijn carrière radicaal moest veranderen. Dit was zeker een van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Sindsdien leid ik een levensstijl dicht bij mijn hart met authenticiteit, creativiteit en vrijheid. Mijn studenten prijzen mijn empathische en vriendelijke kwaliteiten als yoga docente en hoe ik ze vakkundig begeleid in de yoga beoefening. Ik nodig je uit om een van mijn lessen te proberen.

Naast yoga en reizen heb ik een grote passie voor het maken van muurschilderingen en het verbouwen van mijn eigen voedsel. Mijn droom is het om samen met Boris ons eigen retraite centrum te creëren en we kijken er al naar uit om je daar te ontmoeten.

Sophie’s cv

Boris • relax en ga surfen

Ik voelde me jarenlang erg gestrest door mijn werk en zocht een uitweg. In die tijd werkte ik in de wetenschap en daar heb ik Sophie ontmoet. Sophie nam me mee op avontuurlijke reizen en tijdens onze reis door India kwam ik in aanraking met yoga. Weer thuis maakten we van onze woonkamer een yogastudio en zegde ik mijn baan op. Sindsdien ben ik manager van Living Yoga en bereid ik de lekkerste gerechten tijdens de yoga retraites, werk ik aan ons YouTube kanaal en doe ik nog veel meer achter de schermen.

Nu ben ik bezig om goed te leren surfen, te genieten van het reizen en samen met Sophie een retraite centrum te creëren. Het wordt een plek waar mensen samen komen in een ontspannen en inspirerende sfeer, genieten van gezond eten en yoga beoefenen.

Read our blog

Heb jij een vraag?

Neem contact op

Contact

Volg ons

Lees hier de blog

Blog

[youtube-feed]