Living Yoga

Sophie & Boris

Living Yoga

Meer dan 10 jaar geleden zijn we begonnen met Living Yoga en gestart met eerste yogalessen in onze woonkamer. Naast de droom om yogales te geven hebben we ook altijd de droom gehad om een tijd op reis te gaan. Eindelijk hebben we het juiste moment gevonden en hebben we ons huis verkocht. Al reizend ontdekken we de wereld en organiseren we onze yoga retraites. We hebben een blog met het laatste nieuws van onze avonturen en yoga retraites. Daarnaast filmen we video’s die je kunt bekijken op ons YouTube kanaal. Je kan ons volgen en ons ontmoeten op een van onze yoga retraites. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Neem een kijkje op onze blog 🙂

Blog

Sophie

Het beoefenen van yoga, meditatie en mindfulness is wat ik het liefste doe. Maar ik heb een lange weg afgelegd om dat te ontdekken. Als wetenschapper had ik een druk leven en ik voelde me daar steeds minder prettig bij. Omdat ik die gevoelens in eerste instantie negeerde en me bezighield met andere problemen, duurde het nog een paar jaar voordat ik in een depressie belandde.
De enige manier om erbovenop te komen was mijn baan opzeggen en beginnen met therapie en yoga. Dat bood me de mogelijkheid te ontdekken wat ik écht wilde doen in mijn leven. Nu deel ik met veel plezier en passie wat ik heb geleerd en wat mij blij en oprecht gelukkig maakt. Lees meer over Sophie’s yoga CV.

Sophie’s Cv

Boris

Ik werkte als wetenschapper en voelde me jarenlang erg gestrest door mijn werk. Ik was op zoek naar een uitweg, wilde minder afhankelijk zijn van mijn baan. Daarom besloot ik een deel van mijn huis te verhuren aan studenten. Dat vond ik niet alleen leuk, maar het hielp ook om de rekeningen te betalen. Toen ontmoette ik Sophie. Zij nam me mee op een paar avontuurlijke reizen, waaronder naar India. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Weer thuis maakten we van onze woonkamer een yogastudio en zegde ik mijn baan op. Living Yoga bleef groeien en we verhuisden we naar een groter huis met aparte yoga studio. Nu ben ik manager van Living Yoga en bereid ik de lekkerste gerechten tijdens de yoga retraites.

Blog

Get in touch

Contact us

Contact

Follow us

Read our blog

Blog