Living Yoga

Sophie & Boris

Living Yoga

Meer dan 12 jaar geleden hebben we Living Yoga opgericht en zijn we begonnen met yogalessen in onze woonkamer. Living Yoga bleef maar groeien en toen verhuisden we naar een groter huis met meer ruimte voor yoga. Naast de droom om yogales te geven hebben we ook altijd de droom gehad om voor langere tijd op reis te gaan. Eindelijk hebben we het juiste moment gevonden in 2019 en we hebben ons huis en alle spullen verkocht. Nu genieten we van het reizen en van het  organiseren van onze yoga retraites. Je kan onze avonturen op onze blog volgen en online yoga lessen met ons doen op onze YouTube kanaal. Kijk waar we nu op dit moment zijn en volg ons op Instagram of ga gezellig me op een van onze yoga retraites. 

Read more

Sophie

Het beoefenen van yoga, meditatie en mindfulness is wat ik het liefste doe. Maar ik heb een lange weg afgelegd om dat te ontdekken. Als wetenschapper had ik een druk leven en ik voelde me daar steeds minder prettig bij. Omdat ik die gevoelens in eerste instantie negeerde en er ook nog andere problemen bijkwamen, duurde het nog een paar jaar voordat ik in een heftige depressie belandde. De enige manier om erbovenop te komen was mijn baan opzeggen en beginnen met therapie en yoga. Dat bood me de mogelijkheid te ontdekken wat ik écht wil doen in mijn leven. Nu deel ik met heel veel plezier en passie wat ik heb geleerd en wat mij oprecht gelukkig maakt.
Meer info op mijn yoga cv.

yoga cv

Boris

Ik werkte als wetenschapper en voelde me jarenlang erg gestrest door mijn werk. Ik was op zoek naar een uitweg, wilde minder afhankelijk zijn van mijn baan. Daarom besloot ik een deel van mijn huis te verhuren aan studenten. Dat vond ik niet alleen leuk, maar het hielp ook om de rekeningen te betalen. Toen ontmoette ik Sophie. Zij nam me mee op een paar avontuurlijke reizen, waaronder naar India. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met yoga. Weer thuis maakten we van onze woonkamer een yogastudio en zegde ik mijn baan op. Living Yoga bleef groeien en we verhuisden we naar een groter huis met aparte yoga studio. Nu ben ik manager van Living Yoga en bereid ik de lekkerste gerechten tijdens de yoga retraites.

Read more

Get in touch

Contact us

Contact

Follow us

Read our blog

Blog